Videviku teemalised meigivahendid

30 06 2009

Style List on internetti postitanud artikli Videviku teemalistest meigivahenditest ja meigist, mida kutsutakse “Twiligh Beauty‘ks” [ehk “Videviku iluks”] .

11121
Natuke informatsiooni artiklist:

“LunaTwilight on meigivahendid teinud luksuslikuks – välimus on suurepärane ja koostisosad on keerulisemad tavalisest meigivahendist.

Toodetest leiad esemeid, nimega “First Light Body Glow”, “Mortal Glow Blushing Creme” ja neid leidub erinevates värvitoonides, mille nimedeks on “Bella”, “Rosalie”, “Alice” ja “Victoria.”

Volturi, teine toode Twilight Beauty kollektsioonist on kooskõlas nendega, kes on raamatut lugenud. Volturi perekonna sümbol ilutseb toote ülemises osas ning koos sellega on lisaks ka tooted, nagu “Deity Body Lotion”, “Immortal Body Shimmer” ja “Crown Mascara”.

Meigitooted ei ole veel saadaval, kuid nad ilmuvad umbes samal ajal, millal ilmub ka Videviku saaga teine, ehk siis “Noorkuu” film.


Toimingud

Information

5 kommentaari

30 06 2009
Elis

Võiks ikka tulla 😉

30 06 2009
Kristin

Nüüd hakkab mulle juba tunduma, et tehakse ükskõik mida, peaasi, et saaks selle pealt kuidagi veel rohkem teenida. Minu arvates hakkab asi juba halvamaitseliseks kiskuma. Kahjuks. Austus Meyeri vastu on ikka.

30 06 2009
Gem

Päris huvitav. Ei tea, kas Eestisse ka müügile tulevad?

30 06 2009
Triinu:D

kahtlen

1 07 2009
Karmen

Aga võikss,,

Lisa kommentaar