Sinu arvamus ”Päikesevarjutusest”

9 07 2010


Kallid Videvikufännid, kas olete juba jõudnud ”Päikesevarjutuse” ära vaadata? Kuidas meeldis? Mis meeldis eriti ning mida oleksid muutnud, kirjuta kommentaaridesse oma arvamus 🙂


Toimingud

Information

101 kommentaari

15 07 2010
B.E.N.T

Keegi ei saa öelda, et ta on suurim fänn. See võib teistes fännides teatud trotsi tekitada ja neid vihaseks ajada, kui öelda, et keegi teine on suurem fänn. (Ärge nüüd palun mu peale vihaseks saage, see on kõigest minu arvamus)

14 07 2010
ILOVETWILIGHT

see oli lihtsalt vääääääääga hea film ,nii naljakas oli see osa:D.mulle jamh meldis see film ,olen videviku alati fännanud kõik raamatud nädalaga läbi ja tahan veel lugeda ….olen lihtsalt suurim fänn sellele:D

14 07 2010
Mina

Mulle meeldis, aga palju oli puudu. Kõik stseenid olid suhteliselt lühikesed ja vahetusid kiiresti, mingit ülemineku punkti järgmisesse stseeni polnud. Ja mulle oleks meeldinud väga, kui Rosalie oleks rääkinud oma inimelust nii nagu raamatus: tuleb Edwardi tuppa, küsib Bellalt, kas ta tahab tema lugu kuulda… Aga mulle meeldis see, et ka teised Cullenid olid rohkem esile toodud. Alice ja Jasper olid nii armasad.
Mińu üllatuseks hakkas mulle uus Victoria kohe meeldima. Muidugi oleks parem olnud, kui “videviku” ja “Noorkuu” Victoria oleks oma tööd jätkanud.
Võitlus Riley-Victoria-Edwardi ja Sethi vahel meeldis mulle väga.
Ja tahaks kindlasti veel vaatama minna.

13 07 2010
Eve

Käisin esilinastusel, mulle see meeldis väga, kõige parem praegu nendest kolmest filmist 🙂 . Kõige rohkem meeldis mulle kindlasti see telkimise koht, see oli jube naljakas, see oli super kui Jacob ütles Edwardile ” Im hotter than you are ! “, seda võis kaheti mõista . Võitlus koht oli ka päris vinge, kuid see koht, kus Jacob oma luud murdis oli hullem, kui ma ettegi kujutasin. Halb oli see, et päris paljud kohad olid vahele jäetud, mis raamatus olid, selles mõttes oli raamat parem. Kuid üldiselt ma jäin ikka filmiga rahule, oli mida vaadata. Ootan juba Koidukuma filmi, ma arvan, et see saab lahe olema :D.

13 07 2010
Laura

Hästi hea film oli. Kindlasti lähen seda veel vaatama ja kui DVD müügile tuleb siis ostan kohe ära. Aga muidu meeldisid selles filmis nalja kohad. Need olid väga naljakad 😀 . Actioni oli ka rohkem kui eelmises kahes filmis. Niiet ootan juba huviga Koidukuma (: .

13 07 2010
Laura

väike parandus : Jään huviga Koidukuma ootama.

13 07 2010
AliseCullen

Mulle meeldis väga!!!

13 07 2010
Anonüümne

Meeldis v2ga, tahaks veel n2ha, tahaks DVD ka juba,, 😀

12 07 2010
Kerli

Ülihea,, parim üldse
jumaldan seda 😀

12 07 2010
ennnnnnnu

parim film kolmest .
täna käisin vaatamas , ja kindlasti lähen veel mitu korda . ja siiis kui dvd tuleb , ainult seda vaatangi . nagu the best ever .
alice ja jasper olid niii armsad selle võitluse harjutuse ajal .
lihtsalt ei jätku sõnu .
(LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL….)

12 07 2010
Kiku (Team JASPER)

Mina iseloomustaksin filmi ainult ühe sõnaga PARIM!

Täna käisin vaatamas, nagu väga super oli !

12 07 2010
Jazz ja Em!!!

oleks võinud see koht ka olla kus hr.Greene tuli ja jacobi ´minema kihutas ning kuidas poisid kihla vedasid kes kellele ära teeb:D

12 07 2010
Triin

Ma käisin seda vaatamas laupäeval , ag olin seda ennem juba 2 korda näinud . Jube hea film, aga Jacobit vihkan nüüd veel rohkem. Boo Boo oli nii nunnu 😀

12 07 2010
BellaSwan

HATE JACOB FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 07 2010
Team Edward 80% ja Team Jacob 20%

Ei ole veel jõudnud vaatama minna,aga kindlasti lähen ,sest see film pidi hullult lahe olema…

11 07 2010
Anonüümne

kust te netist vaatasite, ilma tõmbamiseta ? 😀

12 07 2010
team twilight

filmi saab ju tõmmata. isohunt.com-ist. tõmbamiseks vajalik utorrent. paar tundi läheb tõmbamisega aega ja vaata nii palju kui soovid.

12 07 2010
Kiks
11 07 2010
Lillu

Ma käisin 9. cinamonis.
See film oli nii mitmekülgne.
Seal oli nii komöödiat, armastust, actionit kui õudukat.
Super!
Mulle väga meeldis.
Saal pidevalt naeris 🙂

11 07 2010
mrs.robward

film oli suht lahe, aga ma lootsin et need kohad mis raamatus olid nagu ülilahedad on ka filmis ülilahedad, aga ei olnud…kahjuks (näiteks jacobi facehit ja see kus Edward võttis Bella autolt jupi ära ja Charlie ja Bella jutuajamisest)
ja tegelikult ma arvasin et filmis on võitlus nagu veitsa lahja, aga oli suppper!!!

11 07 2010
a.

minu arust nendest kolmest kõige parem , aaga kuna ma Jacobit ei salli siis ma kaotasin närvid päris mitme koha peal 😀

11 07 2010
Jazz ja Em!!!

victoria tagaajamine oli kõige huvitavam ja telgi koht kus jacob ja edwara rääkisid ja sõjastseen ja see kus nad harjutasid ja emmeti ja pauli kaklus ja see kus nad seal peol arutasid mida teha ja jasperi,rosali lood kuigi liiga lühikesed.

11 07 2010
andra

film on äge! pole kinos käin aga netis ootan kuni laeb ja siis vaatan jälle kaks minutit 😀
siiamaani on film meeldinud, lemmikkohad on sees olnud, aga jah raamat on parem . Naljaks on kah 😀
egas midagi , kaks minutit täis, vaatan edasi 😀

11 07 2010
Triin

Mulle meeldis väga, aga arvan ikka, et raamat on parem :D. Ei meeldinud see koht kus jacob suudles bellat, lihtsalt ei salli jacobit :D. Team Edward (Y) 😀

11 07 2010
B.

nii. filmi algus läks liiga kiiresti. oleks võinud see sees olla, kui Charlie süüa üritas teha. ka Bella ja Alice’i “pidzaama (ma ei oska seda kirjutada vist :)) pidu” oleks võinud sees olla. kui Bella Jake’ile vastu vahtimist andis… no jaa. see oleks võinud natuke parem olla. minu arust ei osanud ta seda välja mängida, aga pole hullu. 🙂
nii. filmi lõpp läks väga hästi. kompenseeris filmi alguse. Cullenid ja hundud kaklesid väga hästi verinoortega. see tuli väga hästi välja. mulle meeldis ka see, kui Jasper õpetas hunte ja teisi Culleneid verinoorte vastu võitlema. ja see, kui Alice ja Jazz omavahel võitlesid… ja siis kui Alice talle selga hüppas ja suule musi tegi. nii armas. Victoria, Riley ja Edwardi vaheline võitlus oli väga hea. ja kui Bella endal vere välja tõmbas. Emmetti urin Paulile oli ka väga hea. Ja pärast, Jake’i ja Bella suudlus. nii armas. ja kui Edward Bella naiseks palus… ja kui Edward ütles Bellale, et ta ei üritaks oma riideid seljast ära võtta. ja Charlie ja Bella seksijutt – see oli kõige parem. nii armas. meeldejääv. Jessica lõpukõne oli ka hea.
film oli väga super ja parem kahest eelnevast filmist. mind natukene häiris see, et filmis oli teine Victoria, aga pole hullu. Bella parukas mind ei häirinud, mina ise ei saanud aru, et see tal peas on. Victoria poolt oleksin tahtnud näha rohkem hambaid paljastumas ja rohkem urinat.
aga muidu, film oli fantastiline. suurepärane. David on teinud väga, väga head tööd.
suurepärane film, suurepärased näitlejad. nagu alati. 🙂
jään Koidukuma ootama.

10 07 2010
Rellu

Käisin täna kinos vaatamas:D ainuke asi mida ma ütlesin kohe kui saalist välja sain: Käi per*se kui hea film!!!!! kõige parem koht oli see kui Jacob ütles Edwardile(Taylor Robertile) :” I´m hotter than you.”:D jummala hea film muidu:D kõigest kolmest kõige kõige parem:D

10 07 2010
Rellu

Aga raamat oli parem:D

10 07 2010
Agnu

Grrrrrrrrr….. Ma olen praegu Hiiumaal ja koju Tallinnasse saan alles juuli lõpus! 😦 Ma ei suuda enam oodata,millal lõpuks kinno pääsen. (Loen kadedalt teie postitusi)

10 07 2010
team twilight

aga netist saab ka ju vaadata 😉 mina polegi kinos käinud, aga film nähtud

11 07 2010
merily

kus sa netis vaatad muidu ? käisin ka kinos ära muidu aga tahaks veel ja veel ja veel vaadata ,kuid see koht kust ma ennem vaatasin ei toimi enam .niisiis kust sa vaatad?

12 07 2010
allu

ma olen sinuga absoluutselt samavääriline – aga olen saaremaal ja pääsen koju umbes 10 päeva enne sind!!!!!

10 07 2010
Vampiiritar

ma käisin 9. tartus vaatamas.suoer film oli ja siis meil oli kas saalis nii et kõik irvasid ja siis kui viktoria suri siis kõik plaksutasid ja kilkasid ja üks ütles ”paras,Tal olid nii koledad riided”XD normaalne.mulle meeldis

10 07 2010
Habib .

Jackson, will you marry me ? . 😀 .
(oh, oh, OHHHHHHHH, olen teda alati armastanud (H) . )

13 07 2010
jasper

yes, I will!!

10 07 2010
Grissu

Tohutult hea oli! Kindasti parem kui eelmised. Käisin 8. cocas ja keset filmi mõned korrad plaksutati.

10 07 2010
kl

super pole lihtsalt sõnu kirjeldamaks kui hea film oli 🙂 olin esilinastusel cokas ja hea oli see et keegi ei kiljunud jne. naerda sai ikka kõvasti:D kas keegi käis seitsmendal ka cokas esilinastusel? 😀

10 07 2010
Vampiiritüdruk: )

Mina käisin! Koos sõbrannaga! 😀

11 07 2010
kl

mis koht rida teil oli? ma istusin koos oma kahesõbrannaga 14. reas 😀

11 07 2010
Vampiiritüdruk: )

1 reas kõige ääres(uksepool)!

10 07 2010
Ellu ,

Kõige rohkem meeldib nendest kolmest , üldse lemmik film (k) . See on kõige lõbusam ja naljakam ka videviku saaga filmidest :d ! Praegu olen juba kaks korda käinud vaatamas , aga tahan kindlasti veel minna 🙂 .

10 07 2010
Vampiiritüdruk: )

Film oli lihtsalt SUPER ! Parim film kolmest! Tahan kindlasti veel vaatama minna! 😀

Lisa kommentaar